• Dobrodoshao na novi Razvoj|Men
 • Obnovili smo izgled i opcije foruma... enjoy...
 • Postavite avatar ako niste dosad.
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
 • 2 Vote(s) - 5 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Broj 1 tajna za muvati puno zgodne žene - Ravnodusnost
#1
U clanak "sta privlaci zene" ste saznali da broj 1 najkorisna stvar koja mozete raditi je da postajete atraktivan i samopouzdan muskarac. Medjutim za to treba vremena, i zato do tad predlazem nesto koje ako primenite daje instantne rezultate! Ova jedna stvar kada primenite ima 100 puta veci efekt nego sve tehnika zavodenja zajedno. Ovo je u princip tajna kretena koje su uvjek sa prezgodne cure pokraj sebe. Ova tajna se zove ravnodusnost, sto je nisto drugo nego nedostatak na neediness. Trenutak kada nemas vise potrebe za cure, oni pocinju tebe uletavati i moliti za seks ili veze. A najbolji način da ubijes neediness je da skuzis koliko su precenjene cure.

(02-10-10, 14:04)Alek Wrote: Najbolji način da ubijes neediness je da skuzis koliko su precenjene cure.

- Kada skuzis da seks sa 90% cure nije nisto bolji nego drkanje *
- Kada skuzis da trebas uložiti gomila napor i vreme i to da smuvas neka cura koja ispada glupa, dosadna i ništa naročito *
- Kada skuzis da kada vecina muškarce su u veze koje su sranje. Idu u veza sa cura koja je glupa, dosadna i nesigurna. *


U princip ako drkas dobro, i onda imas par dobre friendove, ta situacija je 10x bolja nego veza sa 90% cure. Muškarce su jedino u te veze jer im je bruka biti single, pa zato moraju bit zarobljenika.  Ironija je da trenutak kad skuzis da "žene nisu ništa posebno" i da ti ne trebaju, oni još prvi dan počinju tebe zurit. Žene su 100x needy nego prosecan muškarac samo sto ulagaju gomila truda da to sakriju sa hard to get brije. Kada skuzis da cura dobiva 10x vise nego sto ti dobiješ od nju. Njihova vrednos je bukvalno vestacki izgrađena.

*Upozorenje... Ne kazem da su sve cure "glupe, dosadne i nesigurne" i precenjene. Ono sto kazem je da kao prosjecan muskarac, realisticno, ono sto mozete lako dobiti, je veza sa takva cura. Nazalost, cure koje nisu glupe, dosadne ili nesigurne, imaju ekstremno velike kriterije, i obicno prosjecan lik ih ne moze muvati. Zato morate postati nadprosecan lik. Ako si prosecan lik, realisticno, mozes da dobijes samo dosadne, nesigurne cure, sa kojima seks nije nista narocito. Ili, moras uloziti ekstremno veliki trud da povremeno dodjes do neka "ok" cura.

 
Reply
#2
Quote:Trenutak kada nemas vise potrebe za cure, oni pocinju tebe uletavati i moliti za seks ili veze.

Ja bih to rekao malo drukcije. Sto se mene tice ja i dalje imam "zelju za zenama" Ali bitna razlike je u tome sto sam je spreman zadovoljiti svoju "zelju za zenama" samo pod svojim uvjetima i nicijim drugim. Znaci ne pristajem na kompromise u vezi zena i seksa. Ili baš onako kako meni paše ili nikako.

Rekao sam da cu napisati materijale koji su mi pomogli u moj "buđenju". Pa krenimo...

Dоvoljno sam se seksualno validirao od zena

Jednostavno kada sam se poseksao sa dovoljnim brojem cura i dobio dovoljan broj makeouta i raznih oblika seksualne validacije od žena nekako sam se "namirio", i automatski postao ravnodušan.

Tek nakon što sam se namirio prestao sam gledati na žene kao nešto što moram imati pod svaku cijenu. Prestao sam se prodavati za seks. Do kad sam se nisam dovoljno validirao bio sam s svakakvim curama, gadnima, pijanima, zgodnima ali sjebanima, sjebanima ali zgodnima. Ma uglavnom svašta.. Bilo šta da se popuni rupa.

Sad više ne prodajem svoje kriterije i vrijednosti za seks, i otuda dolazi moja "ravnodušnost" i moja "snaga". Ali do tog mjesta sam došao prodavajući se, snižavajući kriterije i uletavajući 3 milijarde puta na godinu i ulagajući sto puta više truda od normalnog lika.

Ali eto isplatilo se

I zbilja ne znam za nikakvu prečicu za osim baciti se u vatru kao što sam napravio ja, MisteR i Alek. Ali opet to sam samo ja i samo moj put. Drugi su sigurno našli druge načine za pokrenuti ravnodušnost. Jedina druga "prečica" koju ja znam da se upali taj switch za ravnodušnost je čitati ove materijale što postamo i učiti jedni od drugih.

Ali mislim da bi bilo zdravo za svakoga da napravi par cold approach u klubu na ulici i bilo gdje da vidi da je to previše truda za premalo rezultata Zar nije bolje seksati se s kolegicama na faksu, školi ili prijateljicama od prijatelja/prijateljice. Ako si barem polu normalan odmah im se sviđaš.


Eto zvuči paradoksalno ali barem po meni najbrži način da se riješiš needinosti za žene je da iživiš taj needines u potpunosti

Tako da da, ja bih preporučio da ako je netko needy za ženama da ne fejka da nije nego da ode i da svoju needinosti izbaci van. Ako trebaš uletit 100 žena na dan za 1 seks, uleti. Onda ćeš shvatit da si mogao za isti rezultat pozvati frendicu od frendice na kavu.

Sjećam se jednog podcasta što sam slušao o jednom liku koji počeo sa tom cijelom tom ravnodušnost paradigmom

Rekao je - "samo jedan dan sam se probudio i shvatio što sam radio zadnjih 20 godina za žene. Imao sam seks i dobre žene i to puno više nego drugi. Ali koliko sam radio za to, non stop sam uletavao i skupljao brojeve i zvao ih. Sve sam radio ja. Taj dan sam odlučio da tako više ne želim." I onda dalje objašnjava kako mu žene nisu ODMAH počele uletavati i zvati ga za seks. Nego se to dogodilo polako u periodu od par mjeseci.

I eto dogodila mu se ista stvar, jedan dan je shvatio da je ulagao previše energije u žene i seks Ali kako je došao do toga - upravo tako da je ulagao previše energije u žene i seks i jedan dan je došlo do breaking point i počeo je sa novom pričom.

Shvatio sam da zene nisu nista posebno


Ovaj forum je zbilja rudnik zlata za shvacanje da zene nisu nista posebno. Ima tona odličnih postova na tu temu.

Još nešto što bih definitivno preporučio. Ovaj članak mi je pomogao da shvatim zašto se ljudi "zaljubljuju" zašto muškarci idealiziraju žene i žene idealiziraju muškarce. Kada sam pročitao taj članak onako kao da sam osjetio kak sam vratio dio svoje moći koje sam ranio davao ženama. Dijelove koji vam ne odgovoraju nemojte čitati ali zato nemojte zanemarite druge informacije koje su super bitne.

http://www.tomislavbudak.com/hr/temeljni...dnosi.html

Još odličnih članaka o "ljubavi" i "zaljubljenosti"

http://www.centar-angel.hr/HR/articles/O...nosima.php
http://www.centar-angel.hr/HR/articles/O...osima2.php
http://www.centar-angel.hr/HR/articles/L...godine.php
http://www.centar-angel.hr/HR/articles/z...d_veze.php


Generalno sam povisio svoje samopouzdanje

Knjige koje bih ja preporučio su:

Brad Blanton - Radical Honesty

U iskrenosti je zbilja puno snage. Ova knjiga pokazuje kako to postići.

Alan Roger Currie - Mode One

Ova knjiga pokazuje kako prestati manipulirati žene da dobili seks. Mene je jako oslobodila.

Robert More - King, Warrior, Magican, Lover


Malo jungijanske psihologije. Na odličan način pokazuje neke procese u muškoj psihi koje djeluju ograničavajuće na njega ako im se ne pristupi na ispravan način. Meni je pomogla da osvjestim te procese koji mene kontroliraju bez mog znanja. Sada znam da me kontroliraju i automatski imam više moći nad njima. I ne zavaram se da imam potpunu. Big Grin

Brian Johnson - Philosphers Notes.

Ovaj čovjek je napravio odličnu stvar. 100 Najboljih self help naslova je sažeo u male pdfove koji imaju samo 6 stranica. Na svakom pdf fileu se nalazi nekoliko glavnih ideja svake knjige. Tehnički čovjek je uzeo knjigu i izvadio 20% knjige što radi i sada to prodaje. Odličan izvor odličnih ideja.

Odlucio da vise nema JEBENE SANSE da nasumce prilazim curama kao manijak

To se dogodilo tek nakon što sam dvije godine života posvetio ženama i samo ženama. Ali mislim da je vrijeme za postići ravnodušnost danas puno kraće. Pogotovo sa svim ovim dobrim materijalima i općenito zbog toga što sve više muškaraca ulazi u to stanje ravnodušnosti prema ženama. Objašnjavam to s ovime.

Quote:The hundredth monkey effect is a supposed phenomenon in which a learned behavior spreads instantaneously from one group of monkeys to all related monkeys once a critical number is reached. By generalization it means the instantaneous, paranormal spreading of an idea or ability to the remainder of a population once a certain portion of that population has heard of the new idea or learned the new ability.


Totalno promjenio fokus svog života na sebe


Isto ovo što MisteR kaže. Ako danas radim nešto ili učim nešto novo radim to isključivo zbog sebe, a ne zbog toga što će mi to povećat uspjeh sa curama.

Prestao sam gledati pua brije produkte

Ti pua produkti su toksični. Stalno trebaš nešto novo. Nikad nisi dovoljan sam po sebi. Ma užaš.. Samo neke brije i nula zdravog razuma.

Jedina knjiga koju bih ja preporučio ako ste još u pua community je 60 years of challenge - Complete Game System. Ta knjiga zapravo nema nikakve veze sa pua pokretom. Taj lik je prije 6, 7 godina došao na neki pua forum i čitao što tamo piše.

Ali bitna stvar je u tome što mu je to sve bilo nekako čudno i nije odlučio to poslušati zdravo za gotovo. Umjesto toga je izlazio sam i vadio svoje zaključke i to pisao po forumu. Ova knjiga je zapravo zbirka njegovih postova napisana u reader friendly formatu. To je bila zadnja knjiga koju sam pročitao i nakon toga sam izašao iz pua brija. Od te knjige ne čitam NIŠTA od zavođenju žena.

Kad sam čitao knjiga, bio sam "PUA" i jednostavno na svakoj drugoj stranici sam imao aha moment. Shvatio da je "zavođenje žena" krajnje jednostavna stvar. Potpuno mi je pojednostavila i promjenila pogled na žene. Ova knjiga je čisti common sense. Od srca je preporučujem svima. Kad ovo pročitate vidjet ćete kako su vam mazali oči sa brijama.

Dobio seksualno samopouzdanje

Daniel Rose - Sex God Method

Inner game seksa.

Matak Chia - Multi Orgasmic Man

S ovom knjigom sam naučio kako mogu svršavati i ne ejakulirati. Znači tehnički mogu se seksati cijelu noć bez da se spusti. Znam da će žena svršit makar trebalo za to 4 sata. Kada pričate sa ženom i u kutku svog uma znate da je možete zadovoljiti kako god želite i da ćete bit najbolji ljubavnik koji je ikad imala ( A sva sreća to je super lako jer velika većina likova je prekul da bi naučili išta o seksu), onda pričate s njom na malo drukčiji način.

Zapravo ja kad sam sve ovo gore navedeno pročitao i obavio zbilja gledam na sebe kao na nagradu.

Kad pričam sa ženom ne gledam na to kako je impresionirati ičim nego gledam što to ona meni nudi. Ja znam da samim tim što pričam s njom 3 minute u redu da sam joj uljepšao dan i da će se moći hvaliti frendicama kakvog je super lika upoznala u redu u banci

A što ja dobijem, s čim ona može doprinjeti mom životu, nažalost većina ne može ničim. Danas jako malo žena radi na sebi i to je jako tužno.

Eto to je više manje sve što je bitno po meni za postizanje stanja ravnodušnosti. Zapamtite svi oni rade u sinergiji i međusobno se nadoponjuju. Meni je baš puno pomoglo razumijevanje tih svih unutarnjih procesa koji se događaju u interakciji između muškarca i žene. Pa eto njih sam i najviše spominjao.


Neki dobri indikatori stanja ravnodušnosti
 • Ne osjećate ljubomoru kad neki vaš kolega zbari neku "dobru" curu. Ili osjećate jako malo ljubomore
 • Prestanete se hvalit frendovima kak ste bili s x curom
 • Počnete suosjećati sa ženama i njihovom pozicijom danas.
 • Pomirite se sa sitaucijom da se možda nikad više nećete seksati niti biti s curom i da više nikad nećete moći reći prijatelju: "Ej vidi ovu, bio sam s njom"
 • Ne osjećate ljubomoru općenito kad vidite "glupog" tipa i "zgodnu" curu
 • Počnete gledati puno realnije na "plejere". Netko je možda izjebao 3 tone "zgodnih manekenki", što mu to vrijedi ako su mu drugi aspekti života totalno sjebani


Znam jednog takvog plejera

Ima nekad po 7 žena na lageru. Ali ima i 35+ godina, konobar je, do grla je u dugovima, nema novaca, nema stan, nema ništa. Za zdravlje neznam, ali pričekajmo još 5 godina. Kada nema cura onda sjedne na facebook i obrađuje ženu za ženom po 5,6 sati dok ne dogovori seks. Ako nema seks tjedan čovjek POLUDI. Takav "plejer" ja ne bih želio biti. Ako si plejer onda si plejer ali u svemu.

Alek Note: "Plejer u svemu" ==> Moderan muskarac Smile t.j. balansiran i uspesan u sve.


Eto, samo da se zna. Ravnodušnost ne znači ne komuniciranje interesa curama

Ravnodušnost ne znači da nema upoznavanja novih cura vani. Ravnodušnost znači pozvati curu na kavu i pokarati je - ali pod svojim uvjetima za sve. Big Grin

Što sam se raspisao. Smile

Poz ljudi, sretno!


 
Reply
  


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  De-Idealizacija Zene Prince 5 4,689 12-02-15, 23:05
Last Post: MisteR
Wink Kako Muvati Cure U Drustvo Sentry92 3 4,256 21-09-10, 20:48
Last Post: Sykko
Sad Starije Zene / MILF's Ucitelj 26 13,562 01-12-09, 22:27
Last Post: McFucker
Sad Volis li ti zene? Ucitelj 50 18,830 21-06-09, 18:51
Last Post: fajter

Forum Jump:


Browsing: 2 Guest(s)